sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Taas keittiössä

Taas tuli leivottua, johtuen useasta tekijästä.

Löysin Sorsanpaistajan blogista mielenkiintoisen juustokakun ohjeen, paistetulla pohjalla. Suunnitelmissa on pitää lähiaikoina neljän ruokalajin illallistarjoilu, ja tahdoin kokeilla tuollaista paistettua pohjaa. Kyseessä on vadelmakuohuviinikakku.

Toinen syy leipomisintoon on uusi lasinen tarjoiluvatini. Löysin eilen Sokoksesta puoleen hintaan kauan himoitsemani kuvun, jollaista ihailin mm. Pientä säätöä -elokuvassa. Ja pitihän se heti myös koekäyttää =D.

Kakun leipomiseen ja syömiseen käytettiin runsaasti kuohuviiniä. Tällä kertaa käytössä oli miehekkeen suosikki-kuohari Pearly Bay Celebration, kuva Alkon sivulta.

Kyseessä on melko edullinen, 8 euroa maksava pullo, mutta on kyllä laadukasta juomaa. Itse en henkilökohtaisesti erityisemmin pidä kuohuviineistä, mutta tämä on niin makea, että alkoholin pistävyys lähes peittyy.

- susa lee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti