perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kanapaprikapiiras


Pohja
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl vettä
1 dl öljyä
1 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään ja levitä piirasvuuan pohjalle ja reunoille. Paista 200 asteessa 10 minuuttia ilman täytteitä. Valmista paiston aikana täyte.

Täyte
1 pkt (300 g tai 400 g) broilerin fileesuikaleita, hunajalla tai pippurilla marinoituja
2 sipulia
1 punainen paprika
1 pussi mozzarellaraastetta
1 purkki Creme Fraichea

Ruskista broilersuikaleet ja silppua sipulit ja paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää broilerin sekaan pannulle sipuli- ja paprikapalat ja kypsennä kasviksia. Ennen taikinan päälle vuokaan kaatamista sekoita broileriin ja kasviksiin mozzarellaraaste ja ranskankerma. Paista uunissa n. 15 minuuttia, kunnes täyte saa väriä.


Anna piirakan vetäytyä rauhassa ainakin puoli tuntia, mieluummin vieläkin pitempään. Me nautimme piirakkaa tänä perjantaina iltapalaksi Cokiksen kera.


- susa lee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti